ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑ ΝΕΑ E-SHOP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

Σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες κουφωμάτων

Μία από τις βασικότερες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του σπιτιού μας είναι η αντικατάσταση κουφωμάτων. Τα παλιά μας κουφώματα, στη σημερινή πραγματικότητα, θεωρούνται παρωχημένα. Είναι συνήθως ξύλινα ή έχουν μονό τζάμι με συνέπεια να μην υπάρχει ούτε ηχομόνωση αλλά ούτε θερμομόνωση στο σπίτι.

Έτσι καθίσταται πολύ δαπανηρή η συντήρησή τους λόγω των μεγάλων προβλημάτων και ενεργειακών καταναλώσεων για ψύξη και θέρμανση που δημιουργεί η έλλειψη στεγάνωσης των ανοιγμάτων.

Πλέον οι σύγχρονες ανάγκες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, αλλά και οι αρχιτεκτονικές τάσεις μας προτρέπουν να αντικαταστήσουμε τα παλαιά μας κουφώματα με νέα υψηλής αισθητικής και υψηλού τεχνολογικού υπόβαθρου. Αντικαθιστούμε τα κουφώματα σημαίνει αλλάζουμε ή βελτιώνουμε το υπάρχον κούφωμα, με όλες τις απαιτούμενες εργασίες που αυτό συνεπάγεται.

Η αλλαγή των κουφωμάτων με νέα, σύγχρονης τεχνολογίας, είναι μια επένδυση η οποία θα κάνει καλύτερη τη διαβίωσή σας και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.

Γρήγορος χρόνος απόσβεσης του κόστος αντικατάστασης των κουφωμάτων και μεγάλη οικονομία στον οικιακό προϋπολογισμό σας!

Τι μας προσφέρει η αντικατάσταση των παλαιών μας κουφωμάτων με νέα;

Θερμομόνωση

Τα σύγχρονα ενεργειακά κουφώματα είναι εφοδιασμένα με συστήματα θερμοδιακοπής έτσι ουσιαστικά απομονώνεται το εσωτερικό από το εξωτερικό περιβάλλον.

Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται τη μεταφορά της εξωτερικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κτηρίου και ταυτόχρονα εγκλωβίζεται η θερμότητα στο εσωτερικό του κτιρίου, ώστε να μη διαφύγει.

Έτσι επιτυγχάνεται η διατήρηση της ζέστης ή της ψύξης στο εσωτερικό του κτηρίου, το χειμώνα και το καλοκαίρι αντίστοιχα.

Για τη μεγιστοποιήση του παραπάνω αποτελέσματος συνδυάζουμε τα κουφώματά μας με ανακλαστικούς υαλοπίνακες, χαμηλής απορροφητικότητας με ειδικά αέρια στο διάκενο ανάμεσα στα δυο τζάμια.

Η καλή θερμομόνωση εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα, διότι δε χρειάζεται υπερβολική χρήση οποιασδήποτε πηγή θέρμανσης ή ψύξης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας, αλλά η ελάχιστη δυνατή χρήση τους.

Ηχομόνωση

Στα σύγχρονα κουφώματα συναντάμε συστήματα στεγάνωσης, διπλά τζάμια, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εμποδίσουν τη μεταφορά ήχου από το εξωτερικό περιβάλλον στο εσωτερικό του σπιτιού.

Στα σημερινά πολύβουα αστικά κέντρα, η ηχομόνωση αποτελεί σημαντική παράμετρο σχετική με την ποιότητα ζωής.

Λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι πολλές φορές επιζητούμε την «απομόνωση μας» από το εξωτερικό περιβάλλον για να ηρεμήσουμε από το πιεστικό σύγχρονο τρόπο ζωής, η ηχομόνωση καθίσταται άκρως σημαντική.

Αισθητική

Οι πολλές και διαφορετικές μορφές στις οποίες διατίθενται τα σύγχρονα συστήματα κουφωμάτων, τα διάφορα χρώματα και αποχρώσεις, οι διχρωμίες, οι διάφορες τάξεις μεγέθους, έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε όλες τις αρχιτεκτονικές τάσεις και επιπλέον να δημιουργήσουν ένα αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά περιβάλλον κατοικίας αλλά και εργασίας.

Ασφάλεια

Ο σημερινός τρόπος ζωής εμπεριέχει και πολλές καταστάσεις ανασφάλειας και απειλής.

Τα σημερινά κουφώματα, με τις νέες τεχνολογίες κλειδωμάτων, προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια, που είναι απολύτως απαραίτητη στην καθημερινότητά μας.

Επιπλέον, οι εξελιγμένοι υαλοπίνακες δεν σπάνε, αλλά παραμένουν συμπαγείς, με αποτέλεσμα να χρειάζεται χρόνος και μεγάλος θόρυβος για να τους διαπεράσει κανείς.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες κουφωμάτων
με στόχο την μέγιστη ποιότητα κατασκευής των έργων μας

Γιατί να επιλέξω πιστοποιημένα, επώνυμα προϊόντα;

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας στον τομέα των κουφωμάτων και της παραγωγής των υαλοπινάκων υπήρξε παράλληλη ανάπτυξη των οργανισμών πιστοποίησης που μετρούν, ελέγχουν και πιστοποιούν την απόδοσή τους βασιζόμενοι σε κριτήρια διεθνώς αποδεκτά.

Οι εταιρείες που παράγουν πιστοποιημένα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την κατασκευή τους όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία, ελέγχονται διαρκώς σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους και λαμβάνουν πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης.

Αυτό σημαίνει ότι υπόκεινται σε κάθε στάδιο παραγωγής σε διαρκείς ελέγχους, ώστε να ανταποκρίνονται με ακρίβεια σε όλες τις ιδιότητες που τα συνοδεύουν και να αποδεικνύεται έμπρακτα η συμπεριφορά τους σύμφωνα με το σχεδιασμό τους.

Συγκεκριμένα, στα πιστοποιημένα προϊόντα μετράται η απόδοσή τους σε συγκεκριμένες κλιματολογικές συνθήκες, η αντίστασή τους στον άνεμο, στη φωτιά, η θερμομόνωση, η ηχομόνωση, η υδατοστεγανότητα, κ.λπ..

Επίσης, ελέγχονται και πιστοποιούνται οι βαφές, τόσο οι ηλεκτροστατικές όσο και τα αλουμίνια με την τεχνική της ανοδίωσης για την εξασφάλιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του κάθε προϊόντος κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και στο τελικό του στάδιο.

Είδη και τύποι κουφωμάτων

Τα κουφώματα που συνήθως τοποθετούνται είναι τα κουφώματα αλουμίνιου ή τα συνθετικά (PVC) κουφώματα.

Η επιλογή του τύπου κουφώματος περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές παραμέτρους και θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Υπάρχουν ανοιγόμενα, συρόμενα, ανασυρόμενα, περιστρεφόμενα κουφώματα, αλλά και φυσούνες (πτυσσόμενες πόρτες).

Οι βασικότεροι παράγοντες που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι το πλάτος των ανοιγμάτων στο οποίο πρόκειται να τοποθετηθεί το κούφωμα, ο διαθέσιμος εσωτερικός χώρος (στενός χώρος, παρουσία επίπλων κτλ.) και οι ζητούμενες επιδόσεις των κουφωμάτων σε επίπεδο στεγανότητας, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης καθώς και σε επίπεδο ασφάλειας.

Σε κάθε περίπτωση, το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας θα μπορέσει να βρεί λύσεις σε όλες σας τις ανάγκες και να σας κατευθύνει στις σωστές επιλογές των κουφωμάτων σας.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Η ecoforce αναλαμβάνει την προμήθεια, κατασκευή και τοποθέτηση των νέων σας κουφωμάτων, σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες κουφωμάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 23 16 362 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ώστε να μελετήσουμε τον χώρο σας και να σας παραδώσουμε άμεσα οικονομοτεχνική προσφορά, χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Θέλω να λάβω προσφορά