ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ | ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Η εταιρεία μας

Η ecoforce είναι μια τεχνική εταιρία με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στην μελέτη και κατασκευή οικοδομικών έργων υψηλών προδιαγραφών τόσο από λειτουργικής αλλά και αισθητικής άποψης.

Με την πολυετή εμπειρία που τη διακρίνει, δραστηριοποιείται στον τομέα της μελέτης, της επίβλεψης αλλά και της ολικής διεκπεραίωσης κάθε είδους ανακαίνισης και ηλεκτρομηχανολογικού έργου, σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Εμείς & οι συνεργάτες μας

Η καθοδήγησή μας, καθώς και το σύνολο των άρτια εξειδικευμένων συνεργατών μας, θα σας κάνει να αισθανθείτε, από την πρώτη στιγμή, ασφάλεια και εμπιστοσύνη για το αποτέλεσμα των τεχνικών υπηρεσιών μας. Το τρίπτυχο αφοσίωση, συνέπεια και αξιοπιστία, είναι η προσωπική μας δέσμευση, σε κάθε πελάτη, από την αρχή της συνεργασίας αλλά και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Ο κάθε ένας από τους συνεργάτες μας ξεχωριστά εργάζεται προς την κατεύθυνση της συλλογικής επιτυχίας. Το έμπειρο προσωπικό, τα εργαλεία σωστής μελέτης και η βέλτιστες κατασκευαστικές εφαρμογές, όπως και η συνεχώς ενήμερη χρήση τεχνολογικών μέσων, είναι μόνο κάποιους από τους βασικούς λόγους, που ξεχωρίζουν στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Αποκλειστικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας!

Η Φιλοσοφία μας

Επιδίωξη της εταιρείας μας είναι η αναβάθμιση της ιδιοκτησίας σας, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιοτική και εύρυθμη λειτουργία της.

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ποιοτικής αναβάθμισης είναι η δημιουργία ενός “πράσινου” περιβάλλοντος διαβίωσης και εργασίας, μέσω κατάλληλων παρεμβάσεων για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το χαμηλό οικολογικό αποτύπωμα που επιτυγχάνεται με αυτό τον τρόπο είναι απαραίτητο, πρωτίστως για την αποφυγή της εξάντλησης των οικοσυστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο και δευτερευόντως για τη μείωση των λογαριασμών κατανάλωσης της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου.

Ο Στόχος μας

Στόχος μας λοιπόν είναι να προσφέρουμε καινοτόμες και τεχνολογικά εξελιγμένες προτάσεις παρεμβάσεων πάντα εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε μια πληθώρα λύσεων και επιλογών, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας, για να διαλέξετε αυτό που εσείς θεωρείται ιδανικό.

Τα έργα μας, ο καθρέφτης της εταιρείας μας

Ολοκληρωμένα έργα της εταιρείας μας