Η εταιρεία

Η εταιρεία μας, η ecoforce, δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της μελέτης, κατασκευής και επίβλεψης ηλεκτρομηχανολογικών έργων πάσης φύσεως. Με πολυετή εμπειρία 13 χρόνων και διαθέτοντας άριστη επιστημονική ειδίκευση, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία στον συγκεκριμένο τομέα με συνέπεια και αξιοπιστία.

Στόχος μας

Στόχος μας να προσφέρουμε ποιοτικές, οικονομικές και καινοτόμες λύσεις σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας αφήνοντας τους πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένους για την επιλογή τους.

Προσφέροντας στο κάθε πελάτη μας πολλαπλές λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του, πετυχαίνουμε την καλύτερη λύση Value for money.

Η Φιλοσοφία μας

Για εμάς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση. Από την αρχή της συνεργασίας αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής είμαστε δίπλα στον πελάτη.

Αναλύουμε τις απαιτήσεις ενός έργου και διασφαλίζουμε τον άρτιο σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την ταχύτητα κατασκευής. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με προσαρμοσμένο κόστος κατασκευής στις δυνατότητες του πελάτη.

Το δικό σας χαμόγελο, η δική μας ικανοποίηση!